Life By Ida header
9:31 pm - 14/03/2008

Made by Ida

Jeg har fått meg en ny hobby denne uka! Jeg lager armbånd. Ble litt inspirert av et armbånd jeg så på bloggen til Elin Kling en gang, for dere som følger med der… Til nå har jeg laget 3 stk. Har fått litt dilla på fjær som dere kanskje ser. Et skal gis bort til ei venninne som jeg skal hente på flyplassen om ca 3 kvarter. Håper hun liker det. Men jeg må stikke. Ha en fortsatt fin kveld folkens!

Leave a comment

Rebecca- March 31, 2008 at 11:28 am
>De var kule;)så flink du er;D
Ida- March 24, 2008 at 10:56 pm
>Det er ganske enkelt. Alt du trenger er: forskjellige typer tråder som du vil bruke, lås, store klemmer til feste, små klemmer til å feste fjærene, ringer til å feste ting på trådene, perler, og sånne lange dingser (vet ikke hva det heter) som du kan tre perlene på;)
Anonymous- March 16, 2008 at 4:30 pm
>Kjempe stilig:D sånn vil jeg også! Åssen gjør'u de?:)
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE